| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Imi -= Wakashoyo =-

Založený: 21.02.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: KE
|
Zaslal: St Nov 11, 2009 8:27 pm Predmet: Smrad z rukavic |
|
|
Zdravim,
urcite poznate ten smrad ked rukavice uz pouzivate dlhsiu dobu a preto sa chcem spytat ako sa toho smradu zbavit, mozu sa rukavice vyprat v pracke ? alebo ako ? lebo ten zapach je dost silny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
G8 -= Geronimo =-

Založený: 29.09.2008 Príspevky: 566
|
Zaslal: St Nov 11, 2009 8:50 pm Predmet: Re: Smrad z rukavic |
|
|
| Imi Napísal: |
Zdravim,
urcite poznate ten smrad ked rukavice uz pouzivate dlhsiu dobu a preto sa chcem spytat ako sa toho smradu zbavit, mozu sa rukavice vyprat v pracke ? alebo ako ? lebo ten zapach je dost silny  |
To je, alespon zatim pro me, neresitelny problem. V pracce prat nedoporucuju, jelikoz nektere rukavice pak pousteji barvu, navic i spatne schnou a smrad to vetsinou nijak nezmensi. Jedine, co v omezene mire funguje, je davat je vetrat a starat se o povrch, jelikoz zaschly pot a krev nevoni taky nijak vabne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Imi -= Wakashoyo =-

Založený: 21.02.2008 Príspevky: 29 Bydlisko: KE
|
Zaslal: St Nov 11, 2009 9:18 pm Predmet: |
|
|
| Ano vetrat vetram poriadne, a sem tam dnu strieknem sprej na nohy aby aspon ako tak potlacil ten smrad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Crazy Horse -= Geronimo =-

Založený: 21.08.2006 Príspevky: 560
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 7:14 am Predmet: |
|
|
uz sa to tu preberalo, pohladaj. _________________ Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate
volam sa Slavomir. nick je Crazy Horse. |
|
| Návrat hore |
|
 |
simino86 -= Nai Khanom Tom =-
Založený: 16.04.2007 Príspevky: 1048
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 2:12 pm Predmet: |
|
|
ono ti to aj tak po prvom kole je jedno  _________________ LW - JoachimH
WW - GSP
MW - Hendo, Minowa
LHW - Couture, Griffin
HW - Mir |
|
| Návrat hore |
|
 |
orol221 -= Wakashoyo =-

Založený: 18.11.2008 Príspevky: 21 Bydlisko: Ireland
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 2:37 pm Predmet: |
|
|
Skus normalny detsky puder batole alebo Johnson & Johnson pred treningom vysypes 1/2 kavovej lyzicky do rukavice velmi pomohlo mne : ))))) _________________ I don't fight against an opponent. I CHALLENGE myself ! I don't have adversaries. Only TEACHERS. I don't need to beat you, when I have already WON against MYSELF.
CMDS |
|
| Návrat hore |
|
 |
Richard Smalik -= Akebono =-

Založený: 03.05.2007 Príspevky: 84 Bydlisko: Power gym, Pod Drahami 1, Zvolen
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 9:20 pm Predmet: |
|
|
| orol221 Napísal: |
| Skus normalny detsky puder batole alebo Johnson & Johnson pred treningom vysypes 1/2 kavovej lyzicky do rukavice velmi pomohlo mne : ))))) |
A thajsky antibakterialny puder Prickly Heat, je ako stvoreny nato, davam to aj hokejistom a vsetci si to chvalia, ja to pouzivam tiez, staci raz nasypat a smradek je prec... _________________ www.powergym.sk - nova klubova stranka
www.greetslovakia.sk - Boxing kremy a oleje |
|
| Návrat hore |
|
 |
Toman -= Nai Khanom Tom =-

Založený: 16.04.2005 Príspevky: 1261 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 9:39 pm Predmet: |
|
|
Vubec bych se neb?l pou??t antibakteri?ln? deodorant na na obuv funguje  _________________ Bodybuilding is the worst thing to ever happen to strength training. - Pavel Tsatsouline |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dynamo Profesionální trenér

Založený: 07.01.2005 Príspevky: 4230 Bydlisko: BB
|
Zaslal: Št Nov 12, 2009 9:40 pm Predmet: |
|
|
| Richard Smalik Napísal: |
| orol221 Napísal: |
| Skus normalny detsky puder batole alebo Johnson & Johnson pred treningom vysypes 1/2 kavovej lyzicky do rukavice velmi pomohlo mne : ))))) |
A thajsky antibakterialny puder Prickly Heat, je ako stvoreny nato, davam to aj hokejistom a vsetci si to chvalia, ja to pouzivam tiez, staci raz nasypat a smradek je prec... |
ale aj ruka
teraz vazne puder prickly heat asi to naj na smrad _________________ www.thaiboxing.sk - všetko ?o potrebuješ vedie? o Muay thai
Best hip hop song
http://www.youtube.com/watch?v=RS28pg5I8nc |
|
| Návrat hore |
|
 |
malcolm -= Akebono =-

Založený: 11.03.2008 Príspevky: 93
|
Zaslal: So Jan 09, 2010 8:30 pm Predmet: |
|
|
ja som pocul zevraj by sa to vetrat nemalo skor hned dat na radiator...ako ja som to vyskusal a smradek hned nezmizol ale uz tak nepachnu takze tak _________________ Pesimizmus tupí nástroje, ktoré človek potrebuje k úspechu. Optimizmus je viera a nadej zároveň, ktoré vedú k úspechu.Bruce Lee
Aby sme mali úspech musíme predovšetkým veri? že to dokážeme. |
|
| Návrat hore |
|
 |
camel -= Bobo Sappo =-

Založený: 02.05.2009 Príspevky: 118
|
Zaslal: Ut Feb 09, 2010 9:28 am Predmet: |
|
|
na radiator isto ne popraska ti koza |
|
| Návrat hore |
|
 |
malcolm -= Akebono =-

|
Zaslal: Ut Feb 09, 2010 1:47 pm Predmet: |
|
|
nemyslím tam kde mas kozu ale iba to kde davas tu ruku na ten strane nemas kozu _________________ Pesimizmus tupí nástroje, ktoré človek potrebuje k úspechu. Optimizmus je viera a nadej zároveň, ktoré vedú k úspechu.Bruce Lee
|
| Návrat hore |
|
 |
camel -= Bobo Sappo =-

Založený: 02.05.2009 Príspevky: 118
|
Zaslal: Ut Feb 09, 2010 4:34 pm Predmet: |
|
|
no neviem tak ci tak by som to nedaval na radiator btw aj tam mam kozu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
malcolm -= Akebono =-

|
Zaslal: Ut Feb 09, 2010 7:20 pm Predmet: |
|
|
nevies presne ako to myslím ale ja tam tu kozu uz mam aj tak popraskanu takze tak  _________________ Pesimizmus tupí nástroje, ktoré človek potrebuje k úspechu. Optimizmus je viera a nadej zároveň, ktoré vedú k úspechu.Bruce Lee
|
| Návrat hore |
|
 |
maj taj -= Wakashoyo =-

Založený: 27.06.2009 Príspevky: 6
|
Zaslal: St Feb 10, 2010 10:51 pm Predmet: |
|
|
kedysi som si to daval vetrat...nepomohlo...ale teraz davam na radiator a je to uz lepsie...aj ked po treningu je tam smrad naspat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|